Pražský hotel
Alcron ve třicátých letech minulého století slavnostně otevřel
Ing. arch. Alois Krofta (název hotelu je zkratkou jeho jména). Jak
hotelový personál, tak i vybavení hotelu a kvalita kuchyně byly
vždy prvotřídní a dokládaly Kroftovu vysokou odbornost. A
nejinak je tomu i dnes, po mnoha desetiletích hotelové historie.
O samotném hotelu
si v samostatném interview popovídáme s jeho generálním
ředitelem Michalem Chourem.
Pro tentokrát jsme
se v hotelu Alcron sešli kvůli docela jiným lidem. Produkci pro
magazín Best of jsme realizovali v užším okruhu lidí, než bývá
v rámci našich obvyklých produkcí zvykem.
Robert Vano fotil k
našim rozhovorům podnikatele a předsedu Asociace cestovních
kanceláří Tomia Okamuru, který jako vždy přišel v dobrém
rozmaru a po focení s námi ještě poseděl u přátelského
rozhovoru a dobré kávy v restauraci Rotonde. Dalším gentlemanem,
kterému jsme spolu s Andrejem Vámošem a Evou Šebestovou z firmy
Bandi Vamos věnovali péči, byl moderátor, herec a podnikatel Tomáš Krejčíř.
Firma Bandi
Vamos kompletně zajistila styling pro naše focení, kterému opět
vládla báječná atmosféra. Nutno podotknout, že k ní velmi
přispělo zázemí pražského hotelu Radisson Blu Alcron, o které
se osobně postaral jeho obchodní ředitel Milan Švára. Jak už je
v hotelu Alcron dobrým zvykem, zanechala v nás jeho atmosféra a
dokonalá spolupráce další krásné vzpomínky!
Za bezvadnou
spolupráci děkuji především Robertu Vanovi, firmě Bandi Vamos,
kterou za její profesionalitu „plácám po rameni“ a hotelu
Radisson Blu Alcron v Praze, ve kterém je všechno možné. A děkuji
také vám, čtenářům, kteří věnujete svoji pozornost
profesnímu magazínu Best of!
Srdečně, Michaela
Lejsková